تاریخچه ماشین آلات ساختمانی در جهان

اجرای کلیه خدمات راهسازی ، خاکبرداری ، گودبرداری ، آسفالت کاری در سراسر کشور

تاریخچه ماشین آلات ساختمانی در جهان

تاریخچه ماشین آلات ساختمانی در جهان

اولین ماشین سنگین ساختمانی در سال ۱۸۳۵ توسط William S. Otis به منظور تسریع در عملیات خاکبرداری ریل راه آهن ساخته شد. اولین موتور بخار متحرک که پایه گذار ماشین آلات ساختمانی گردید درسال ۱۸۶۲ توسط Rudolf Wolf در آلمان ساخته شد.

تاریخچه ماشین آلات ساختمانی در جهان

جرثقیل

ساخت اولین جرثقیلها به دوران روم باستان بازمی گردد. اولین جرثقیل از جنس چوپ ساخته شد و از نیروی انسان ها و حیوانات به عنوان نیروی محرکه آن استفاده می شد. تا اینکه در دوران انقلاب صنعتی از آهن و فولاد برای ساخت جرثقیل استفاده شد و درحدود قرن ۱۹ میلادی اولین نیروی محرکه مکانیکی برای جرثقیل ها توسط موتورهای بخار تامین شد. با گذشت زمان و به تدریج نیز جرثقیل ها به شکل امروزی خود در آمدند.

غلتک

اولین غلتک ها، غلتک های اسبی بودند که در سال ۱۸۰۰ میلادی ساخته شدند.این غلتک ها به صورت یک استوانه چرخان بودند که با اسب کشیده می شدند. اولین غلتک بخار نیز در سال ۱۸۸۰ توسط Buffalo Springfield ساخته شد. اولین غلتک بنزینی نیز در سال۱۹۱۰ ساخته شد.

تراکتور

اولین تراکتور بخاردر سال ۱۸۸۲ توسط Harrison Machine Works جهت مصارف کشاورزیساخته شد. اولین موتور بنزینی ۴ زمانه در سال۱۸۷۶ توسط Nikolaus Otto Gottlieb Daimler و Wilhelm Maybach ساخته شد.این اختراع زمینه ساز ساخت اولین تراکتور بنزینی در سال ۱۸۹۲ توسط John Froelich شد.این تراکتور۱۶ اسب بخار قدرت داشت و می توانست که دنده عقب هم برود. اولین تراکتور بخارشنی دارد در سال۱۹۰۴ توسط Benjamin Holt ساخته شد. اولین تراکتور دیزلی نیز بین سال های ۱۹۱۷-۱۹۶۴ توسط Fordson به تولید انبوه رسید.

سایر ماشین آلات عمرانی
  • اولین سنگ شکن در سال۱۹۲۰ ساخته شد.
  • اولین اسکریپر و بولدوزر بنزینی در سال ۱۹۲۰ساخته شد.
  • اولین بیل مکانیکی بنزینی در سال ۱۹۲۰ ساخته شد.
  • اولین گریدر بنزینی در سال۱۹۲۴ ساخته شد.
  • اولین لودر تراکتور نیز در سال ۱۹۲۰ توسط Fordson ساخته شد.
طبقه بندی ماشین آلات راه سازی

ماشین آلاتی که در کارگاه ها مورد استفاده قرار می گیرند به شرح زیر هستند:

  • ماشین آلات سنگین مانند‌ لودر، بولدوزر، گریدر، اسکریپر، غلتک، غلتک‌های استاتیکی و دینامیکی، بیل مکانیکی.
  • ماشین آلات نیمه سنگین مانند‌ کمپرسی، آبپاش، جرثقیل کامیونی، تراك میکسر، پمپ بتن فینشر.
  • ماشین آلات سبک مانند‌ لندرور، پیکان و غیره
  • سایر ماشین آلات کارگاهی (ماشین‌های متفرقه) مانند‌ ویبراتور، دستگاه بتن بتونیر، موتور جوش، تسمه نقاله، سنگین شکن، ماسه شور و
    شن شور، ماسه ساز و غیره.
تاریخچه ماشین آلات ساختمانی در جهان

تاریخچه ماشین آلات ساختمانی در جهان

معرفی تاریخچه سه شرکت بزرگ ماشین آلات عمرانی (کاترپیلار، کوماتسو، هپکو)

کاترپیلار (Caterpillar) :

این شرکت که معمولا با عنوان ( CAT ) نامیده می شود یک شرکت صنایع سنگین آمریکایی است. این شرکت قدیمی ترین و بزرگ ترین تولید کننده ماشیین آلات عمرانی سنگین، ماشین آلات استخراج معدن، موتورهای دیزلی، موتورهای گازسوز، موتورهای درون سوز، لوکوموتیوهای دیزلی-الکتریکی و توربین های گازی و فعالیت های راهسازی می باشد.

کوماتسو (Komatsu):

شرکت صنایع سنگین ژاپنی است، که بعنوان یکی ازبزرگترین سازندگان بولدوزر، بیل مکانیکی و لودر در جهان شناخته می شود. این شرکت پس از کاترپیلار بزرگترین شرکت در زمینه تولید ماشین آلات راه سازی و استخراج، معادن در جهان، به شمار می آید. شرکت کوماتسیو درسال ۱۹۱۷ در شهر توکیو پایتخت ژاپن، بنیان گذاشته شد.

هپکو (hepco) :

شرکت صنعتی هپکو شرکتی صنعتی برای مونتاژ ماشین آلات راهسازی است. این شرکت تنها کارخانه تولید ماشین آلات راهسازی در ایران و خاورمیانه می باشد. شرکت هپکو در سال ۱۳۵۱ در زمینی به وسعت ۹۰ هکتار در شهر اراک با هدف مونتاژ ماشینآلات راه سازی تاسیس و از سال ۱۳۵۴ با همکاری شرکت های اینترناش، پوکلین، ساکائی، دایناپاک، و لوکومو از کشورهای آمریکا، فرانسه، ژاپن، سوئد و فنلاند رسما شروع به فعالیت نمود. پس از پیروزی انقلاب اسلامی، توجه به ساخت ماشین آلات راه سازی و معدنی در دستور کار قرار گرفت و با همکاری شرکت لیبهر آلمان طرح توسعه هپکو با مجموعه ای از مدرن ترین ماشین آلات، با ظرفیت تقریبی ۳۰۰ دستگاه در سال ۱۳۶۳ آغاز گردید.

اسکریپر:

اسکریپر نیز ماشینی است که عمل بارگیری، حمل و تخلیه مواد خاکی در مسافت‌های متوسط و زیاد را به تنهایی انجام می‌ دهد.

لودر:

لودرها از مهم ترین ماشین آلاتی هستند که در انواع مختلفی طراحی و ساخته می شوند و برای خاک برداری مورد استفاده قرار می گیرند.

کامیون:

کامیون ها معمول ترین روش برای حمل و نقل مواد خاکی هستند و انعطاف پذیری زیادی دارند. انواع کمپرسی آنها برای حرکت در جاده و خارج جاده مناسب است.

گریدر:

گریدر موتور دار اصولا برای تنظیم شیب، شکل دادن شیب‌ها و تسطیح دامنه خاکریزها و خاک برداری‌ها، کندن جوی، مخلوط کردن، پراکندن مخلوط خاك و مواد قیری به کار می ‌رود.

راه سازی جهان نما

راه سازی جهان نما فعال در زمینه ی مجری عملیات خاک برداری و راه سازی، مخلوط ریزی و تهیه آسفالت گرم، فروش و تهیه مصالح ساختمانی در خدمت هموطنان عزیز در جای جای این سرزمین می باشد. عمده فعالیت شرکت ما به دلیل سابقه ی طولانی در استان تهران و مناطق دماوند، رودهن، پردیس و لواسانات (لواسان)‌ می باشد. تیم ما شامل مهندسین ماهر و تحصیل کرده می باشد و این موضوع باعث افتخار ماست تا با دانش کاملا بروز به خدمت رسانی به هموطنان عزیز بپردازیم.

شماره تماس:
موبایل 09124707416
موبایل 09011061426
دفترکار 02176392446

نوشتن یک پیام

ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نوشته های مرتبط

کلمات کلیدی را وارد نمایید

اینستاگرام ما
تماس مستقیم
09124707416